-4 °C
Interaktív közlekedési óra a Tanpályán

Ez a tanóra más, mint a többi. És nem csak azért, mert összességében három órán keresztül tart, hanem azért is, mert amit elméletben megtanulnak a „diákok”, azt utána rögtön gyakorolhatják is. És milyen hasznos, hogy megtehetik! 
A Vezetéstechnikai Centrum lehetőséget biztosít iskolás csoportoknak arra, hogy a már meglévő környezettudatos közlekedési ismereteiket rendezzék és bővítsék a képzés során.
Az interaktív közlekedési óra játékos, szintfelméréssel kezdődik, hiszen csak ezután tudjuk eldönteni, mire is építhetünk aznap.
A program gyakorlati része már a mini közlekedési pályán folytatódik, amelyen gyalog, kerékpárral és elektromos kisautóval próbálhatják ki a diákok a tanultakat. Sok olyan ügyességi és szabályossági feladatot kapnak a gyakorlás során, aminek bizony az igazi forgalomban nagy hasznát veszik majd.
És ezzel még nincs vége!
Vezetéstechnikai Centrumunkban azt is bemutatjuk (természetesen biztonságos körülmények között), hogy milyen az, amikor egy busz megcsúszik az úton. A gyerekek számára ez is nagyon tanulságos, és az is biztos, hogy ez az az élmény, amely egy életre meg marad.
A program időtartama: minimum 3 óra (általában 9.00 és 12.00 között) – előre egyeztetett időpontban
Maximális létszám: 30 fő


 
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015
Adatkezelési tájékoztató