Mini Közlekedési Park
Közlekedési lámpa, gyalogosátkelő hely, körforgalom, útburkolati jelek az aszfalton és jó néhány fontos közlekedési tábla. Aki ismeri ezeket az eszközöket, annak nem új ez a látvány, aki viszont nem annak ez a sok jel és nyíl ismeretlen.
De nem muszáj, hogy így legyen! Sőt az lenne jó, ha ez természetes dolog lenne már egész apró gyermekkorban.
A Hungaroringen található hazánk egyik korszerű közlekedési parkja – amely gyermekek számára épült.
A park 2005 májusa óta működik, és arra hivatott, hogy itt a gyermekek (életkoruknak megfelelően) a biztonságos, felelősségteljes közlekedést gyakorolhassák. Szükség van rá, ez nem is kérdés, és sajnos a baleseti statisztikák is erről tanúskodnak. A Mini Közlekedési Parkban életszerű körülmények között valóságos közlekedési helyzetekbe kerülnek, amelyeket elektromos kisautót vezetve és kerékpárt tekerve oldanak meg.
MINIRING terem


Iskolapad? Tábla? Kréta? Ne aggódj, mert itt asztalokat, székeket, babzsák foteleket, gumiabroncs foteleket találsz. Kilátás a Forma 1 versenypálya legélesebb kanyarjára és a csúszós pályán gyakorló autókra. Olyan eszközök tárháza ez a játékosan berendezett helység, ahol kicsi és nagy gyermekek egyaránt könnyen elsajátíthatják a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapjait. Komplex módszerekkel és gondolkodást fejlesztő egyéni és csoportos játékokkal segítjük a közlekedéshez szükséges képességek fejlődését. Lehetőség van interaktív feladat megoldásra a közlekedés témakörében, valamint közlekedési filmek vetítésére és annak közös elemzésére is. Nem utolsó sorban az alkotó munkához szükséges anyagok és eszközök is mindenki számára elérhetők.

Adatkezelési tájékoztató